Engeland

Crystal Palace - Luton Town

Crystal Palace staat in de pauze voor met 1-0 thuis tegen Luton, in de wedstrijd in de Premier League zaterdag, maar in de tweede helft komt Luton sterk terug en sleept er een 1-1 gelijkspel uit. Crystal Palace begon de wedstrijd goed en nam in de 11de minuut de leiding na een doelpunt van Jean-Philippe Mateta, op aangeven van Daniel Muñoz. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. De gelijkmaker voor Luton werd gemaakt door Cauley Woodrow, met een assist van Andros Townsend. Crystal Palace heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Luton één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Crystal Palace dit seizoen. Tahith Chong bij Luton in de 88ste minuut gewisseld. Crystal Palace heeft 29 punten en staat op de veertiende plek, terwijl Luton met 21 punten de achttiende plaats inneemt. Luton heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Crystal Palace. Nottingham is zaterdag 30 maart om 16.00 uur in het The City Ground de volgende tegenstander voor Crystal Palace.