Engeland

Nottingham Forest - Liverpool

Liverpool heeft de uitwedstrijd tegen Nottingham in de Premier League met 1-0 gewonnen. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog -9 minuten te spelen, scoorde Darwin Núñez voor Liverpool. Met deze zege heeft Liverpool nu vier overwinningen op rij geboekt. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nottingham één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Liverpool vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Nottingham dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Liverpool met één doelpunt verschil. Cody Gakpo bij Liverpool in de 84ste minuut gewisseld. Virgil van Dijk (Liverpool) speelde de hele wedstrijd. In de huidige stand heeft Nottingham 24 punten en staat op de zeventiende plaats, terwijl Liverpool met 63 punten op de eerste positie staat. Op zondag 10 maart speelt Nottingham om 15.00 uur een uitwedstrijd tegen Brighton in het American Express Stadium. Liverpool speelt op dezelfde dag om 16.45 uur thuis tegen Manchester City op Anfield.