Portugal

Estoril - Portimonense

Estoril heeft de thuiswedstrijd tegen Portimonense gewonnen. Het duel in de Primeira Liga eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Cassiano Dias Moreira zich gelden toen hij scoorde en Estoril op voorsprong bracht. Het was de eerste overwinning voor Estoril na een reeks van vijf wedstrijden zonder overwinningen. Portimonense heeft voor de zevende keer achter elkaar geen overwinning behaald. Estoril heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Portimonense twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Estoril dit seizoen. De nederlaag was ook voor Portimonense de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. In de huidige stand heeft Estoril 25 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Portimonense met 23 punten op de zestiende positie staat. Estoril speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Porto op zaterdag 30 maart om 1.00 uur in het Estádio António Coimbra da Mota. Portimonense speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Sporting Braga in het Estádio Municipal de Portimão.