Portugal

Benfica - Portimonense

Benfica heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Portimonense in de Primeira Liga met 4-0 gewonnen. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva scoorde, met een assist van Alexander Bah, en zo Benfica op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde David Neres Campos en bouwde de voorsprong uit na een assist van Orkun Kökçü. Ángel Di María passeerde twee minuten later de doelman, op aangeven van Fernandes Ferreira da Silva, en bouwde de voorsprong uit naar 3-0 voor Benfica. Benfica vond het doel nogmaals via Fernandes Ferreira da Silva, met een assist van Kökçü, in de 75ste minuut. Dit resultaat was voor Benfica de 22e ongeslagen wedstrijd achter elkaar. Portimonense heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Benfica vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Portimonense één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op zondag 3 maart speelt Benfica om 21.30 uur een uitwedstrijd tegen Porto in het Estádio Do Dragão. Portimonense speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Vizela in het Estádio Municipal de Portimão.