Portugal

Benfica - Vizela

Benfica heeft zondag in de Primeira Liga geen spaander heel gelaten van Vizela. De wedstrijd eindigde in een royale 6-1 overwinning. De thuisploeg nam een vroege voorsprong, toen David Neres Campos scoorde na 16 minuten. Nicolás Otamendi bracht in de 25ste minuut Benfica op 2-0, met een assist van Neres Campos. Tiago Maria Antunes Gouveia voerde de voorsprong op naar 3-0 na een half uur. De thuisploeg bouwde de marge verder uit naar 4-0 net voor het fluitsignaal toen Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva scoorde, op aangeven van Casper Tengstedt. Direct na de rust vond Neres Campos het net voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Benfica. Samuel Essende verkleinde de achterstand voor Vizela in de 48ste minuut. Maar Vizela was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 6-1 voor Benfica werd gemaakt door Marcos Leonardo Santos Almeida, met een assist van Neres Campos. Voor Benfica was het de 21e ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Benfica vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Vizela één overwinning en vier nederlagen heeft. Op zondag 25 februari speelt Benfica om 19.00 uur een thuiswedstrijd tegen Portimonense in het Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz). Vizela speelt op dezelfde dag om 16.30 uur thuis tegen Estoril in het Estádio Do Vizela.