Portugal

Arouca - Vizela

Arouca ging zondag stevig tekeer in de thuiswedstrijd in de Primeira Liga tegen Vizela. De uitploeg droop af met een 5-0 nederlaag. Arouca kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Rafa Mújica scoorde na 11 minuten. Cristo González bracht in de 17de minuut Arouca op 2-0. Arouca maakte het 3-0 na 50 minuten. Maar Arouca had nog tijd voor een extra doelpunt. Mújica vond het net opnieuw met nog vier minuten te spelen, met een assist van David Remeseiro Salgueiro. De thuisploeg scoorde nogmaals via González, op aangeven van Yusuf Lawal, in de 92ste minuut. Het was de negende wedstrijd achter elkaar voor Vizela dat er niet gewonnen werd. Arouca heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Vizela twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Arouca op zaterdag 3 februari om 16.30 uur bij Portimonense. Vizela ontvangt zondag 4 februari om 16.30 uur Vitória Guimarães.