Portugal

Vizela - Boavista

Na elf wedstrijden in de Primeira Liga zonder zege heeft Boavista eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Vizela leverde een 1-4 overwinning op. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam in de 24ste minuut de leiding via Vincent Sasso. Tiago Fontoura da Fonseca Morais bracht in de 40ste minuut Boavista op 2-0. Direct na de rust vergrootte Rodrigo Abascal de voorsprong van Boavista. Róbert Bozeník vergrootte in de 65ste minuut de voorsprong voor Boavista. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-1 voor Vizela werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Samuel Essende, met een assist van Hugo da Silva Oliveira. Vizela heeft al zeven wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Vizela drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Boavista één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Op dit moment heeft Vizela 13 punten en staat op de zeventiende plaats, terwijl Boavista met 20 punten op de negende positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Vizela op donderdag 18 januari om 21.45 uur in een thuiswedstrijd tegen Sporting CP. Boavista ontvangt vrijdag 19 januari om 21.15 uur Benfica.