Portugal

Gil Vicente - Boavista

Gil Vicente heeft de thuiswedstrijd tegen Boavista in de Primeira Liga met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van De Souza Costa in de tweede helft was het enige doelpunt van de wedstrijd. Murilo de Souza Costa van Gil Vicente maakte in de 64ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Het was de eerste overwinning voor Gil Vicente na een reeks van zeven wedstrijden zonder overwinningen. Voor Boavista was het de tiende wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Gil Vicente één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Boavista één gelijkspel en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd gaat Gil Vicente op zaterdag 6 januari om 16.30 uur op bezoek bij Farense. Boavista neemt het vrijdag 5 januari om 21.45 uur thuis op tegen Porto.