Portugal

Boavista - FC Porto

Thuisploeg Boavista en Porto hebben vrijdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Primeira Liga dat op 1-1 eindigde. Eén speler van Boavista kreeg een rode kaart. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Toni Martínez scoorde in de 23ste minuut, met een assist van Francisco Evanilson de Lima Barbosa. Bruno Miguel Ponces Lourenco maakte gelijk na bijna een half uur, op aangeven van Tiago Fontoura da Fonseca Morais. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Een rode kaart in de 88ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Ibrahima Camará van Boavista. Het was de elfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Boavista. In de laatste vijf wedstrijden heeft Boavista twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Porto drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Boavista dit seizoen. De volgende wedstrijd van Boavista is op zondag 14 januari om 19.00 uur uit tegen Vizela in het Estádio Do Vizela. Porto speelt op dezelfde dag om 21.30 uur thuis tegen Sporting Braga in het Estádio Do Dragão.