Portugal

FC Porto - Chaves

Porto heeft de thuiswedstrijd tegen Chaves in de Primeira Liga vrijdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Neto Lopes. João Mário Neto Lopes van Porto maakte in de 58ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. In de laatste vijf wedstrijden heeft Porto vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Chaves één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Porto dit seizoen. De nederlaag was ook voor Chaves de derde nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Porto op vrijdag 5 januari om 21.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Boavista. Chaves ontvangt zondag 7 januari om 21.30 uur Famalicão.