Portugal

Arouca - Benfica

Benfica won zaterdag van Arouca in de Primeira Liga-wedstrijd. Benfica won het duel met 3-0. In de 39ste minuut nam Benfica de leiding via Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva. Direct na de rust vergrootte Orkun Kökçü de voorsprong van Benfica. Benfica vond het doel nog een keer, deze keer via Petar Musa, met een assist van Kökçü, in de 85ste minuut. Benfica heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen. Het resultaat betekent dat Benfica al vijftiende wedstrijden op rij niet heeft verloren. In de laatste vijf wedstrijden heeft Arouca drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Benfica drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. In de volgende wedstrijd speelt Arouca op maandag 15 januari om 21.15 uur in een uitwedstrijd tegen Vitória Guimarães. Benfica ontvangt zondag 14 januari om 19.00 uur Rio Ave.