Portugal

Benfica - Famalicão

Benfica won vrijdag van Famalicão in de Primeira Liga-wedstrijd. Benfica won het duel met 3-0. Na een half uur nam Benfica de leiding, toen Arthur Mendonça Cabral scoorde, op aangeven van Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva. Met nog vijf minuten op de klok voerde Fernandes Ferreira da Silva de score verder op voor Benfica, met een assist van Petar Musa. Benfica vond het net nog een keer, deze keer via Musa, op aangeven van Fernandes Ferreira da Silva, in de 89ste minuut. Dat betekent dat Benfica nu veertiende wedstrijden op rij ongeslagen is. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Famalicão. In de laatste vijf wedstrijden heeft Benfica drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Famalicão drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Benfica op zaterdag 6 januari om 19.00 uur bij Arouca. Famalicão ontvangt zondag 7 januari om 21.30 uur Chaves.