Portugal

Vizela - Sporting Portugal

Sporting CP is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Vizela zaterdag ook ondervonden in het Estádio Do Vizela. Het duel eindigde in 2-5, waarmee Sporting zijn vijfde zege op rij heeft behaald in de Primeira Liga. De score werd na 13 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Alberto Soro, met een assist van Hugo da Silva Oliveira. Sporting CP maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Viktor Gyökeres scoorde, op aangeven van Paulinho. Direct na de rust bracht Francisco António Machado Mota de Castro Trincão Sporting CP op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dias Fernandes en bouwde de marge verder uit na een assist van Machado Mota de Castro Trincão. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Samuel Essende namens Vizela na een assist van Orest Lebedenko. Maar Vizela was niet in staat om meer goals te maken. Sebastián Coates vergrootte de marge in de 72ste minuut na een assist van Pedro António Pereira Gonçalves. Maar Sporting CP had nog tijd voor een extra doelpunt. Gyökeres vond het net opnieuw met nog vier minuten te spelen, op aangeven van Pereira Gonçalves. Voor Vizela was het de achtste wedstrijd op rij zonder overwinning. Dit betekent dat Vizela op de zeventiende positie staat met 13 punten en dat Sporting CP bovenaan staat met 46 punten. De volgende speeldag speelt Vizela op zondag 28 januari om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Arouca. Sporting CP ontvangt woensdag 31 januari om 1.00 uur Casa Pia.