Portugal

Sporting Portugal - Estoril

Sporting CP heeft elke wedstrijd in de Primeira Liga gepresteerd en wint in de thuiswedstrijd haar negende duel op rij in het Estádio José Alvalade. Het duel eindigde in 5-1. De score werd na 21 minuten geopend door de thuisploeg via Marcus Edwards, op aangeven van Viktor Gyökeres. Sporting CP vergrootte de marge naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Edwards nogmaals scoorde, met een assist van Gyökeres. Direct na de rust vergrootte Nuno Miguel Gomes dos Santos de voorsprong van Sporting CP. Pedro António Pereira Gonçalves vergrootte in de 69ste minuut de voorsprong voor Sporting CP. Francisco António Machado Mota de Castro Trincão diepte de voorsprong van Sporting CP uit na een assist van Gyökeres, in de 78ste minuut. Met nog acht minuten te spelen verkleinde Cassiano Dias Moreira de achterstand voor Estoril. Maar Estoril was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 5-1. Sporting CP heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Estoril twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Sporting CP neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Chaves, op zaterdag 13 januari om 19.00 uur in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. Op dezelfde dag speelt Estoril om 21.30 uur thuis tegen Moreirense in het Estádio António Coimbra da Mota.