Portugal

Estoril - Farense

Estoril heeft Farense zaterdag met 4-0 verslagen in de Primeira Liga. João Miguel Vieira Freitas da Silva Marques opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Rodrigo Martins Gomes. Estoril vergrootte de voorsprong naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Tiago Filipe Alves Araújo scoorde. Direct na de rust liet Freitas da Silva Marques zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Estoril. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Raúl Parra scoorde in de 78ste minuut. Het is de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Farense. Estoril heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Farense één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Estoril uit tegen Sporting CP. Deze ontmoeting vindt plaats op vrijdag 5 januari om 19.45 uur. Farense speelt zaterdag 6 januari om 16.30 uur thuis tegen Gil Vicente.