Portugal

Chaves - Sporting Portugal

Het gaat goed met Sporting CP in de Primeira Liga, ook in de wedstrijd tegen Chaves werd een zege behaald. De winst van zaterdag in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira betekent de vierde winst op rij voor Sporting. Net voor de rust scoorde Paulinho voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust vergrootte Francisco António Machado Mota de Castro Trincão de voorsprong van Sporting CP. Sporting CP vergrootte de voorsprong verder, toen Pedro António Pereira Gonçalves scoorde in de 56ste minuut. Chaves heeft voor de vijfde keer op rij geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Chaves één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Sporting CP vier overwinningen en één nederlaag heeft. De volgende speeldag speelt Chaves op zondag 21 januari om 19.00 uur in eigen huis tegen Rio Ave. Sporting CP ontvangt donderdag 18 januari om 21.45 uur Vizela.