Portugal

Famalicão - Chaves

Chaves had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Famalicão. Famalicão stond bij rust met 1-2 voor, maar Chaves kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 2-2. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Héctor Hernández scoorde in de 23ste minuut. Théo Luís Fonseca bracht in de 33ste minuut Famalicão op gelijke hoogte. Francisco Jorge Tavares Oliveira bracht in de 40ste minuut de thuisploeg op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Rubén Tiago Rodrigues Ribeiro gelijk namens Chaves. Het was de zesde wedstrijd op rij voor Famalicão dat er niet gewonnen werd. Famalicão heeft in de laatste vijf wedstrijden drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Chaves één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Famalicão dit seizoen. Justin de Haas bij Famalicão in de 73ste minuut gewisseld. Zaterdag 13 januari zullen beide teams hun volgende competitiewedstrijd spelen. Famalicão speelt om 16.30 uur in het Estádio Municipal de Rio Maior uit tegen Casa Pia. Chaves neemt het om 19.00 uur thuis op tegen Sporting CP in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.