Portugal

Estoril - Arouca

Arouca heeft zaterdag gewonnen van Estoril. Het duel in de Primeira Liga eindigde in een zege voor de uitploeg: 2-1 in het Estádio António Coimbra da Mota. Rafik Guitane opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van João Miguel Vieira Freitas da Silva Marques. Arouca maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Mújica scoorde, op aangeven van Cristo González, in de 8de minuut. Direct na de rust bracht De Sousa Esgaio Arouca op voorsprong. Estoril heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Arouca drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zevende nederlaag met één doelpunt verschil van Estoril dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Arouca met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Estoril op woensdag 31 januari om 1.00 uur in een uitwedstrijd tegen Rio Ave. Arouca ontvangt zondag 28 januari om 21.30 uur Vizela.