Portugal

Estoril - Moreirense

Moreirense heeft Estoril met 1-3 verslagen in de Primeira Liga op zaterdag. Op het half uur nam Moreirense de leiding, toen Pedro Miguel Santos Aparício scoorde. Marcelo dos Santos Ferreira bracht in de 33ste minuut Moreirense op 2-0, op aangeven van Pedro Miguel Santos Amador. Alan de Souza Guimarães vergrootte de voorsprong in de 74ste minuut na een assist van Dinis Lourenço Casals Namura Borges Pinto. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-1 voor Estoril werd in de 90ste minuut gemaakt door João Carlos Cardoso Santo. In de laatste vijf wedstrijden heeft Estoril twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Moreirense twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Godfried Frimpong werd in de 65e minuut in het veld gebracht voor Moreirense. Zaterdag 20 januari zullen beide teams hun volgende competitiewedstrijd spelen. Estoril zal om 16.30 uur in het Estádio António Coimbra da Mota thuis tegen Arouca spelen. Moreirense neemt het om 21.30 uur uit op tegen Porto in het Estádio Do Dragão.