Portugal

Moreirense - Casa Pia

Moreirense verkeert in uitstekende vorm in de Primeira Liga en was op weg naar een reeks van tien ongeslagen wedstrijden. Met de thuiswedstrijd tegen Casa Pia is er een einde gekomen aan deze reeks nadat Casa Pia wint met 4-1. De thuisploeg kwam op voorsprong toen Matheus Aiás Barrozo Rodrigues scoorde na 14 minuten, op aangeven van João Pedro Gomes Camacho. Yuki Soma bracht in de 18de minuut Casa Pia op gelijke hoogte, met een assist van Rafael Alexandre de Sousa Gancho de Brito. Wanderson Felippe Cardoso dos Santos bracht in de 26ste minuut de uitploeg op voorsprong, met een assist van Ângelo Pelegrinelli Neto. João Grandela Nunes bracht in de 39ste minuut Casa Pia op 3-1, op aangeven van Tiago Daniel Rodrigues Dias. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Cardoso dos Santos en voerde de voorsprong op na een assist van De Sousa Gancho de Brito. In de laatste vijf wedstrijden heeft Moreirense één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Casa Pia drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Godfried Frimpong werd in de 67e minuut in het veld gebracht voor Moreirense. Moreirense speelt op zaterdag 13 januari om 21.30 uur in het Estádio António Coimbra da Mota uit tegen Estoril. Op dezelfde dag speelt Casa Pia om 16.30 uur thuis tegen Famalicão in het Estádio Municipal de Rio Maior.