Portugal

Casa Pia - Braga

In de Primeira Liga heeft Sporting Braga zaterdag uit gewonnen van Casa Pia. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok Braga de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe, het werd 3-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet João Filipe Iria Santos Moutinho zich gelden toen hij scoorde en Sporting Braga op voorsprong bracht. Clayton Fernandes Silva maakte gelijk namens Casa Pia in de 74ste minuut. Simon Banza bracht Sporting Braga op voorsprong na een assist van Rodrigo Zalazar, in de 77ste minuut. De uiteindelijke 3-1 voor Sporting Braga werd gemaakt door Zalazar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Casa Pia twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sporting Braga vier overwinningen en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt Casa Pia op maandag 8 januari om 21.15 uur bij Moreirense. Sporting Braga ontvangt zaterdag 6 januari om 21.30 uur Vitória Guimarães.