Portugal

Benfica - Gil Vicente

Benfica blijft winnen in de Primeira Liga. Ook de thuiswedstrijd zondag tegen Gil Vicente in het Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) werd gewonnen met 3-0. Dat betekent dat Benfica nu zeven overwinningen op rij geboekt heeft. De thuisploeg opende de score in de vijftiende minuut via Arthur Mendonça Cabral, op aangeven van Ángel Di María. João Pedro Gonçalves Neves bracht in de 34ste minuut Benfica op 2-0, met een assist van Nicolás Otamendi. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva, met een assist van Fredrik Aursnes, in de 49ste minuut. Benfica heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl Gil Vicente twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd gaat Benfica op zondag 11 februari om 21.30 uur op bezoek bij Vitória Guimarães. Gil Vicente ontvangt dinsdag 13 februari om 16.30 uur Vizela.