Portugal

Portimonense - Gil Vicente

Gil Vicente heeft zondag in de Primeira Liga een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Portimonense te winnen met 2-0. De uitploeg leidde bij rust met 1-0. Net voor de rust scoorde Murilo de Souza Costa, op aangeven van Maxime Dominguez, voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Met nog negen minuten op de klok voerde Félix Alexandre Andrade Sanches Correia de score verder op voor Gil Vicente, met een assist van Kanya Fujimoto. In de laatste vijf wedstrijden heeft Portimonense één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Gil Vicente twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Boavista is de volgende tegenstander voor Portimonense in de uitwedstrijd. Gil Vicente speelt een thuiswedstrijd tegen Vitória Guimarães in het Estádio Cidade de Barcelos. Beide wedstrijden worden op zondag 28 januari om 16.30 uur gespeeld.