Portugal

Rio Ave - Portimonense

Na vijf wedstrijden in de Primeira Liga zonder winst heeft Rio Ave eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Portimonense leverde een 0-2 zege op. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Emmanuel Boateng scoorde, met een assist van João Pedro Loureiro da Costa, en zo Rio Ave op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Rio Ave werd vlak voor tijd gemaakt door José Manuel da Silva Oliveira, op aangeven van Boateng. Voor Portimonense was het de vijfde wedstrijd op rij zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Rio Ave één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Portimonense één gelijkspel en vier nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Rio Ave op zondag 14 januari om 19.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Benfica. Portimonense ontvangt vrijdag 12 januari om 21.15 uur Farense.