Portugal

Estrela - Benfica

De wedstrijd tussen Estrela en Benfica in het Estádio José Gomes is maandag in 1-4 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Benfica nu zes overwinningen op rij heeft behaald in de Primeira Liga. Binnen het half uur nam Estrela de leiding, toen Leonardo Rodrigues Lima scoorde. Arthur Mendonça Cabral bracht in de 44ste minuut Benfica op gelijke hoogte, op aangeven van Ángel Di María. Direct na de rust bracht Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva Benfica op voorsprong. Nicolás Otamendi voerde in de 52ste minuut de score verder op voor Benfica. De uiteindelijke 4-1 voor Benfica werd vlak voor tijd gemaakt door Marcos Leonardo Santos Almeida, met een assist van David Neres Campos. Voor Estrela was het de zesde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Estrela twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Benfica vijf overwinningen heeft. Estrela speelt op 4 februari om 19.00 uur een uitwedstrijd tegen Estoril in het Estádio António Coimbra da Mota. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Benfica tegen Gil Vicente in het Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) op het programma.