Portugal

Estrela - Portimonense

De spelers van Estrela hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Portimonense met 0-3 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na zeven duels op rij zonder winst voor Estrela in de Primeira Liga. Estrela benutte na 6 minuten een kans en bracht de score op 1-0. Estrela vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 2-0 toen Leonardo Rodrigues Lima scoorde, met een assist van Rodrigo Cunha Pereira de Pinho, in de 13de minuut. Aloísio de Souza Genézio diepte de voorsprong uit in de in de 25ste minuut minuut. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 3-0 zege voor Estrela. In de laatste vijf wedstrijden heeft Estrela één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Portimonense twee overwinningen en drie nederlagen heeft. De volgende wedstrijd van Estrela is op zaterdag 17 februari om 21.30 uur uit tegen Porto in het Estádio Do Dragão. Portimonense speelt op dezelfde dag om 19.00 uur thuis tegen Vitória Guimarães in het Estádio Municipal de Portimão.