Portugal

Portimonense - Vitória Guimarães

Portimonense heeft zaterdag in de Primeira Liga gelijkgespeeld in de thuiswedstrijd tegen Vitória Guimarães: 1-1. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam na 20 minuten de leiding via André Oliveira Silva, op aangeven van Ricardo Luís Chaby Mangas. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Gonçalo Moura de Oliveira maakte gelijk namens Portimonense na een assist van Hélio Sandro Oliveira Alves Varela, in de 79ste minuut. Portimonense heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Vitória Guimarães twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Portimonense dit seizoen. De volgende speeldag speelt Portimonense op zondag 25 februari om 19.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Benfica. Vitória Guimarães speelt zaterdag 24 februari om 21.30 uur thuis tegen Casa Pia.