Portugal

Vizela - Estoril

Estoril is in de eerste helft op een 2-0 achterstand gekomen tegen Vizela in de Primeira Liga, maar in de tweede helft kwam Estoril goed terug. Uiteindelijk werden de punten gedeeld en eindigde het duel in 3-3. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Samuel Essende na 26 minuten, op aangeven van Domingos Quina. Essende bracht in de 36ste minuut Vizela op 2-0, met een assist van Quina. Met nog zeven minuten op de klok verkleinde Alejandro Marqués de achterstand voor Estoril. Met nog vijf minuten te spelen maakte Vinicius Nelson de Souza Zanocelo gelijk voor Estoril. De 3-2 voorsprong werd gemaakt toen Rafik Guitane het net vond voor Estoril, met een assist van Marqués. Maar Vizela had nog tijd om gelijk te maken. Orest Lebedenko scoorde in de 95ste minuut, op aangeven van Fábio Samuel Amorim da Silva. In de laatste vijf wedstrijden heeft Vizela één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Estoril één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Vizela dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Vizela op zondag 3 maart om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Portimonense. Estoril ontvangt zaterdag 2 maart om 19.00 uur Vitória Guimarães.