Portugal

Boavista - Estoril

De Primeira Liga-wedstrijd tussen Boavista en Estoril eindigde in 2-1. Thuisploeg Boavista leidt in de eerste helft met 2-0. Estoril slaagde er niet in om terug te komen. Boavista begon de wedstrijd goed en nam na 15 minuten de leiding via Vincent Sasso. Róbert Bozeník bouwde de marge verder uit naar 2-0 na bijna een half uur, op aangeven van Miguel Silva Reisinho. Alejandro Marqués poetste iets van de achterstand weg voor Estoril in de 54ste minuut. Maar Estoril was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Boavista twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Estoril één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Boavista dit seizoen. De nederlaag was ook voor Estoril de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt Boavista op zaterdag 17 februari om 16.30 uur bij Chaves. Estoril ontvangt zondag 18 februari om 19.00 uur Gil Vicente.