Portugal

Rio Ave - Estoril

Rio Ave en Estoril hebben woensdag de buit gedeeld in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Emmanuel Boateng scoorde en zo Rio Ave op voorsprong bracht. Met nog vijf minuten op de klok maakte Heriberto Moreno Borges Tavares gelijk voor Estoril, op aangeven van Rafik Guitane. Estoril heeft voor de vierde keer op rij geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Rio Ave één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Estoril één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Rio Ave dit seizoen. De volgende speeldag speelt Rio Ave op zaterdag 3 februari om 21.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Porto. Estoril ontvangt zondag 4 februari om 19.00 uur Estrela.