Portugal

Portimonense - FC Porto

In de Primeira Liga heeft vrijdag Porto het uitduel tegen Portimonense gewonnen. In de eerste helft kwam de uitploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Porto in de tweede helft uitliep naar 3-0. Porto begon de wedstrijd goed en nam in de 7de minuut de leiding na een doelpunt van Nico González, op aangeven van Wenderson Rodrigues do Nascimento Galeno. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Rodrigues do Nascimento Galeno en vergrootte de voorsprong na een assist van Wendell Nascimento Borges. Porto vergrootte de voorsprong verder, toen Eduardo Gabriel Aquino Cossa scoorde, met een assist van Jorge Sánchez, in de 79ste minuut. Portimonense heeft al zes wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Portimonense twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Porto drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt Portimonense op vrijdag 15 maart om 21.15 uur in een uitwedstrijd tegen Estoril. Porto ontvangt zaterdag 16 maart om 21.30 uur Vizela.