Portugal

Estoril - Vitória Guimarães

Vitória Guimarães heeft de uitwedstrijd tegen Estoril gewonnen. Vitória SC kwam in de eerste helft op een voorsprong van 3-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 3-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam Vitória Guimarães op voorsprong, toen João Sabino Mendes Neto Saraiva scoorde na 8 minuten, met een assist van Tomás Aresta Branco Machado Ribeiro. João Pedro Ferreira da Silva bracht in de 22ste minuut Vitória Guimarães op 2-0. Nélson Miguel Castro Oliveira bracht in de 42ste minuut de uitploeg op een grotere voorsprong, met een assist van Mendes Neto Saraiva. Alejandro Marqués poetste iets van de achterstand weg voor Estoril in de 69ste minuut. Maar Estoril was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1. Estoril heeft voor de vierde keer op rij geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Estoril één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Vitória Guimarães twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt Estoril uit tegen Benfica, op zondag 10 maart om 21.30 uur. Vitória Guimarães speelt zaterdag 9 maart om 21.30 uur thuis tegen Famalicão.