Portugal

Vitória Guimarães - Casa Pia

Al in de eerste helft is Casa Pia op voorsprong gekomen in de uitwedstrijd tegen Vitória Guimarães in de Primeira Liga. De 2-0 voorsprong in de rust bleef in tact na een doelpuntloze tweede helft. Clayton Fernandes Silva opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Pablo Roberto dos Santos Barbosa. Dos Santos Barbosa bracht in de 35ste minuut Casa Pia op 2-0, met een assist van Fernandes Silva. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-0 zege voor Casa Pia. In de laatste vijf wedstrijden heeft Vitória Guimarães één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Casa Pia twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Vitória Guimarães uit tegen Estoril. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 2 maart om 19.00 uur. Casa Pia speelt zondag 3 maart om 16.30 uur thuis tegen Gil Vicente.