Portugal

Sporting Portugal - Casa Pia

Sporting CP had geen medelijden met Casa Pia in de Primeira Liga. Sporting scoorde een ongelooflijk aantal van acht doelpunten en won het duel met 8-0. Sporting CP begon de wedstrijd goed en nam na 14 minuten de leiding na een doelpunt van Sebastián Coates, op aangeven van Nuno Miguel Gomes dos Santos. Viktor Gyökeres bracht in de 23ste minuut Sporting CP op 2-0, met een assist van Pedro António Pereira Gonçalves. Pereira Gonçalves bracht in de 25ste minuut de thuisploeg op een grotere voorsprong, met een assist van Morten Hjulmand. Zeven minuten later bouwde Sporting CP de voorsprong uit naar 4-0. Gyökeres passeerde nog een keer de doelman. Francisco António Machado Mota de Castro Trincão bracht in de 43ste minuut Sporting CP op een grotere voorsprong met 5-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Geny Cipriano Catamo en vergrootte de marge. Met nog negen minuten op de klok maakte Coates zijn tweede doelpunt, met een assist van Cipriano Catamo. Sporting CP vond het net nogmaals via Machado Mota de Castro Trincão, op aangeven van Matheus Reis de Lima, in de 94ste minuut. Met deze zege heeft Sporting CP nu zes overwinningen achter elkaar geboekt. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting CP vijf overwinningen behaald, terwijl Casa Pia één overwinning en vier nederlagen heeft. Sporting CP speelt zijn volgende duel uit tegen Famalicão. De teams staan op zaterdag 3 februari om 19.00 uur tegenover elkaar. Casa Pia neemt het maandag 5 februari om 21.15 uur thuis op tegen Boavista.