Portugal

Casa Pia - Famalicão

Famalicão heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de Primeira Liga. Na zes wedstrijden achter elkaar zonder zege, is de ploeg weer op de goede weg dankzij een 0-2 uitzege op Casa Pia. Casa Pia moest met tien spelers verder na een rode kaart. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Francisco Jorge Tavares Oliveira zich gelden toen hij scoorde en Famalicão op voorsprong bracht. Jhonder Cádiz vergrootte in de 66ste minuut de marge voor Famalicão. Een rode kaart in de 86ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Ricardo Jorge Cecília Batista van Casa Pia. In de laatste vijf wedstrijden heeft Casa Pia twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Famalicão één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt Casa Pia thuis tegen Farense, op zaterdag 20 januari om 19.00 uur. Famalicão speelt donderdag 18 januari om 19.45 uur thuis tegen Sporting Braga.