Portugal

Casa Pia - Farense

Farense heeft Casa Pia met 1-3 verslagen in de Primeira Liga op zaterdag. Het bezoekende team opende de score in de 24e minuut na een doelpunt van Marco André da Silva Lopes Matias, op aangeven van Bruno Duarte da Silva. Zach Muscat bracht in de 40ste minuut Farense op 2-0, met een assist van Da Silva Lopes Matias. Duarte da Silva vergrootte de voorsprong in de 75ste minuut na een assist van Cláudio Falcão Santos. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-1 voor Casa Pia werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Fernando Andrade dos Santos, op aangeven van Rúben Barcelos de Sousa Lameiras. Casa Pia heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Farense twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Casa Pia op woensdag 31 januari om 1.00 uur bij Sporting CP. Farense ontvangt zondag 28 januari om 19.00 uur Porto.