TOP Oss - Helmond Sport

1 - 0
Expected goals2.6 - 0.5

TOP Oss heeft de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport in de Eerste Divisie vrijdag met 1-0 gewonnen. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Roshon van Eijma zich gelden toen hij scoorde en TOP Oss op voorsprong bracht. TOP Oss heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Helmond Sport twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van TOP Oss dit seizoen. De nederlaag was ook voor Helmond Sport de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. VVV is de volgende tegenstander voor TOP Oss in de uitwedstrijd. Helmond Sport speelt een thuiswedstrijd tegen Willem II in het GS Staalwerken Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 29 maart om 20.00 uur gespeeld.