Heracles Almelo - Go Ahead Eagles

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles vrijdag gewonnen. Het duel in de Eredivisie eindigde in 2-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Jizz Hornkamp scoorde, met een assist van Emil Hansson, en zo Heracles op voorsprong bracht. Bryan Limbombe vergrootte in de 69ste minuut de voorsprong voor Heracles. In de laatste vijf wedstrijden heeft Heracles één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Heracles staat nu op de veertiende plek met 26 punten, terwijl Go Ahead Eagles op de zevende plek staat met 37 punten. Heracles speelt zijn volgende duel uit tegen Twente. De teams staan op zondag 31 maart om 14.30 uur tegenover elkaar. Go Ahead Eagles neemt het zaterdag 30 maart om 20.00 uur thuis op tegen Excelsior.