Almere City FC - FC Utrecht

Thuisploeg Almere City en Utrecht hebben zaterdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Eredivisie dat op 1-1 eindigde. Yoann Cathline opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Peer Koopmeiners. Utrecht maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Sam Lammers scoorde, op aangeven van Oscar Fraulo, in de 14de minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Almere City één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Utrecht drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. NEC is zondag 17 maart om 14.30 uur in Stadion Galgenwaard de volgende tegenstander voor Utrecht.