FC Utrecht - Fortuna Sittard

Utrecht heeft Fortuna Sittard met 4-0 verslagen in de Eredivisie op zondag. Utrecht opende de score na 21 minuten na een doelpunt van Taylor Booth, met een assist van Sam Lammers. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Othmane Boussaid vergrootte in de 70ste minuut de voorsprong voor Utrecht. Vijf minuten later bouwde Utrecht de voorsprong uit naar 3-0. Booth passeerde nog een keer de doelman. Lammers diepte de voorsprong uit in de in de 78ste minuut minuut. Dat betekent dat Utrecht nu dertiende wedstrijden achter elkaar ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Utrecht twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Fortuna Sittard één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Utrecht op zondag 18 februari om 12.15 uur bij Twente. Fortuna Sittard ontvangt zaterdag 17 februari om 18.45 uur AZ.