Willem II - FC Eindhoven

Willem II heeft het thuisduel tegen Eindhoven in de Eerste Divisie vrijdag gewonnen in het Koning Willem II Stadion met 3-0. Willem II opende de score na 7 minuten via Thijs Oosting, met een assist van Rob Nizet. Direct na de rust vergrootte Tommy St. Jago de voorsprong van Willem II. Willem II vergrootte de voorsprong verder, toen Jeremy Bokila scoorde in de 74ste minuut. Het was de tiende wedstrijd achter elkaar voor Eindhoven dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Willem II drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Eindhoven drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Willem II op vrijdag 15 maart om 20.00 uur bij Den Bosch. Eindhoven ontvangt maandag 11 maart om 20.00 uur Jong FC Utrecht.