SC Cambuur - De Graafschap

De Graafschap is met de winst aan de haal gegaan in de uitwedstrijd op vrijdag tegen Cambuur in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 1-2. De Graafschap scoorde na 35 minuten en maakte het 0-1. Direct na de rust bracht Milan Smit Cambuur langszij. Met nog vijf minuten op de klok maakte Philip Brittijn het beslissende doelpunt voor De Graafschap, met een assist van Levi Schoppema. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cambuur één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl De Graafschap drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning van De Graafschap met één doelpunt verschil. Op maandag 11 maart om 20.00 uur speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax op Stadion De Vijverberg.