Qarabağ
Qarabağ
2 - 2
Expected goals1.8 - 1.3

Leverkusen keek bij de rust tegen een 2-0 achterstand aan in de wedstrijd tegen Qarabağ in de UEFA Europa League 8th Finals. In de tweede helft kwam Leverkusen goed terug. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2. De thuisploeg startte goed en nam na 26 minuten de leiding via Yassine Benzia, op aangeven van Olávio Vieira dos Santos Júnior. Qarabağ bouwde de voorsprong uit naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Dos Santos Júnior scoorde, met een assist van Erickson Patrick Correia Andrade. Florian Wirtz poetste iets van de achterstand weg voor Leverkusen in de 70ste minuut. De gelijkmaker voor Leverkusen werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Patrik Schick. Jeremie Frimpong werd bij de rust in het veld gebracht voor Leverkusen. Beide teams treffen elkaar alweer binnenkort op donderdag 14 maart om 21.00 uur.