Duitsland

FC Heidenheim - Bayer Leverkusen

De Bundesliga-wedstrijd tussen Heidenheim en Leverkusen zaterdag eindigde met een 1-2 winst voor de uitploeg in het Voith-Arena. De doelpuntenmakers van Leverkusen waren Adli en Frimpong. Kort voor de rust nam Leverkusen de leiding toen Frimpong scoorde, op aangeven van Adli. Met nog negen minuten te spelen voerde Adli de score verder op voor Leverkusen, met een assist van Florian Wirtz. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Heidenheim werd gemaakt door Tim Kleindienst, op aangeven van Nikola Dovedan. Het resultaat betekent dat Leverkusen ongeslagen blijft dit seizoen na punten te hebben behaald in 22e wedstrijden op rij. Heidenheim heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Leverkusen vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de zevende overwinning van Leverkusen met één doelpunt verschil. Jeremie Frimpong scoorde één doelpuntwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 89ste minuut voor Leverkusen. Heidenheim staat nu op de tiende plaats met 27 punten, terwijl Leverkusen eerste staat met 58 punten. Volgende tegenstander voor Leverkusen is Mainz. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 23 februari om 20.30 uur in de BayArena.