Duitsland

1899 Hoffenheim - FC Heidenheim

Thuisploeg Hoffenheim en Heidenheim hebben zaterdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Bundesliga dat op 1-1 eindigde. Binnen het half uur nam Heidenheim de leiding, toen Eren Dinkçi scoorde, met een assist van Jan Schöppner. Hoffenheim maakte gelijk net voor het fluitsignaal toen Andrej Kramaric scoorde. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Hoffenheim heeft al vijf wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. Hoffenheim heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Heidenheim twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Hoffenheim dit seizoen. Wout Weghorst bij Hoffenheim in de 86ste minuut gewisseld. Hoffenheim staat na deze wedstrijd op de achtste positie met 25 punten, terwijl Heidenheim de nummer 10 is met 23 punten. Hoffenheim speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 4 februari om 15.30 uur op bezoek bij Wolfsburg in de Volkswagen Arena.