Duitsland

Darmstadt 98 - Bayer Leverkusen

Leverkusen heeft een overtuigende zege geboekt in de uitwedstrijd tegen Darmstadt in de Bundesliga. De wedstrijd eindigde in 0-2 na twee doelpunten van Nathan Tella. In de 33ste minuut nam Leverkusen de leiding via Tella, op aangeven van Álex Grimaldo. Direct na de rust liet Tella zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Leverkusen. Het resultaat betekent dat Leverkusen ongeslagen blijft dit seizoen na punten te hebben behaald in twintigste wedstrijden achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Darmstadt twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Leverkusen vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit betekent dat Darmstadt nog steeds laatste staat met 11 punten en dat Leverkusen bovenaan staat met 52 punten. Op zaterdag 10 februari om 18.30 uur ontvangt Leverkusen Bayern München in de BayArena.