2 - 4
Expected goals2.5 - 2.7
Qarabağ
Qarabağ

Sporting Braga heeft de thuiswedstrijd tegen Qarabağ op donderdag in de UEFA Europa League Knockout Round Play-offs verloren. De wedstrijd eindigde in 2-4. Qarabağ kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Marko Jankovic scoorde na 21 minuten. Simon Banza bracht in de 44ste minuut Sporting Braga op gelijke hoogte. Abdellah Zoubir bracht Qarabağ in de 54ste minuut op voorsprong. Olávio Vieira dos Santos Júnior scoorde in de 65ste minuut, na een assist van Zoubir. Vier minuten later bouwde Qarabağ de voorsprong uit naar 4-1. Zoubir passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Toral Bayramov. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-2 voor Sporting Braga werd vlak voor tijd gemaakt door João Filipe Iria Santos Moutinho. Op donderdag 22 februari om 18.45 uur treffen beide teams elkaar weer en deze keer is dat bij Qarabağ.

Braga en Qarabağ hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.