Portugal

Sporting Portugal - Braga

Sporting CP is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Sporting Braga zaterdag ook ondervonden in het Estádio José Alvalade. De wedstrijd eindigde in 5-0, waarmee Sporting zijn zevende winst op rij heeft behaald in de Primeira Liga. Sporting CP startte goed en nam in de 8de minuut de leiding na een doelpunt van Francisco António Machado Mota de Castro Trincão. Eduardo Filipe Quaresma Vieira Coimbra Simões bracht in de 18de minuut Sporting CP op 2-0, met een assist van Pedro António Pereira Gonçalves. Viktor Gyökeres voerde de voorsprong op in de 71ste minuut na een assist van Machado Mota de Castro Trincão. Daniel Santos Bragança voerde de score verder op in de 73ste minuut na een assist van Pereira Gonçalves. Nuno Miguel Gomes dos Santos diepte de voorsprong uit in de in de 85ste minuut minuut. Sporting CP heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl Sporting Braga twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Sporting CP uit tegen Moreirense, op maandag 19 februari om 21.15 uur. Sporting Braga speelt zondag 18 februari om 21.30 uur thuis tegen Farense.