Portugal

Famalicão - Braga

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Sporting Braga het duel met Famalicão in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Braga de uitwedstrijd in de Primeira Liga donderdag met 2-1. Famalicão moest met tien spelers verder na een rode kaart. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 62ste minuut tot Jhonder Cádiz scoorde en zo Famalicão op voorsprong bracht. Cristián Borja maakte gelijk namens Sporting Braga in de 73ste minuut na een assist van Roger Fernandes. Een rode kaart in de 91ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Gustavo Henrique Giordano Amaro Assunção da Silva van Famalicão. Het beslissende doelpunt voor Sporting Braga werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Álvaro Djaló, op aangeven van Rodrigo Zalazar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Famalicão één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Sporting Braga twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Famalicão dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Sporting Braga met één doelpunt verschil. Famalicão staat na deze wedstrijd op de zevende plek met 22 punten, terwijl Sporting Braga de nummer 4 is met 36 punten. De volgende speeldag speelt Famalicão op zondag 28 januari om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Moreirense. Sporting Braga speelt woensdag 31 januari om 1.00 uur thuis tegen Chaves.