Portugal

FC Porto - Braga

In de Primeira Liga heeft zondag Porto het thuisduel tegen Sporting Braga gewonnen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Porto in de tweede helft uitliep naar 2-0. Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Fábio Rafael Rodrigues Cardoso scoorde na 12 minuten, met een assist van Francisco Fernandes da Conceição. Direct na de rust vergrootte Francisco Evanilson de Lima Barbosa de voorsprong van Porto. In de laatste vijf wedstrijden heeft Porto drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sporting Braga twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Porto staat nu op de derde plaats met 38 punten, terwijl Sporting Braga de nummer 4 is met 33 punten. In de volgende wedstrijd speelt Porto op zaterdag 20 januari om 21.30 uur in een thuiswedstrijd tegen Moreirense. Sporting Braga ontvangt donderdag 18 januari om 19.45 uur Famalicão.